Mandag den 22. april 2019 kl. 9.00  

I samarbejde med Strandjagtforeningen arrangerer vi en tur til Vadehavets Østersbanker.

Vi kører i egne biler til Rømø. Mødesteder er, Marie kirken i Sønderborg eller Broager kirke begge steder kl. 09.00. Ved ankomsten til Rømø guider Jens Hangaard os ud til østersbankerne. Når vi har samlet østers nok, kører vi til det militære skydeterræn.

Der vil være tændt op i grillen på Naturstyrelsens grillplads, hvor de indsamlede østers så kan nydes grillede eller rå, medbring selv dressing og drikkevarer hertil.

Husk gummistøvler og en spand eller bærepose til de indsamlede østers, en børste samt en madpakke eller noget til grillen.

At spise østers indsamlet i Vadehavet foregår på eget ansvar, uanset om man er på tur med os, en naturvejleder, eller er ude på egen hånd.

 

Pris 50,00 kr. pr. deltager. Bindende tilmelding senest den 5. april til Jens Hangaard mail, jens@hangaard.dk eller Jens-Anker mail, jaj@foxhunt.dk,

Kom til et kanon arrangement, hvor vi har familien og vennerne med.

Luk menu

COVID19 – 300 m langdistance og 50 m kortdistance

Kære lejer.

Sønderborg Kommune har, under henvisning til https://sonderborgkommune.dk/corona#Kultur-%20og%20fritidsomr%C3%A5, besluttet at kommunens skydebaneanlæg på Kær Vestermark lukkes fra og med d.d.

Foranstaltningen gælder indtil videre, og en ændring vil ske, senest samtidig med at kommunens sportshaller genåbnes.

Informationen fremgår af et opslag på vores hjemmeside, hvor vi opdaterer informationer straks det er muligt:  http://www.vestermark.info/index.php/ct-menu-item-3

Betalt leje refunderes.

Alle henvendelser og spørgsmål kan rettes til undertegnede.

SkydebaneSamvirket Kær Vestermark
MOGENS JENSEN